Despre noi

In plina globalizare, cand lumea tinde sa se uniformizeze, a crea ceva unic este un exercitiu provocator de imaginatie si profesionalism. Acesta este, de fapt, scopul si motivatia echipei noastre.

Suntem pe piata de mobila din Constanta inca din 2003, iar continuitatea noastra in domeniu, este cea mai buna dovada a seriozitatii si calitatii serviciilor pe care le oferim.

Ne dorim ca produsele noastre de mobilier sa corespunda cu planurile si personalitatea clientilor nostri. De aceea, am creat o echipa de designeri profesionisti, care sa inteleaga nevoile dumneavoastra si sa va ofere cele mai bune solutii. In acest sens, pe langa faptul ca facem mobila la comanda, mai mult, putem oferi si consultanta de specialitate in domeniul ambiental.

Pe scurt, facem mobilier de birouri, bucatarii, dormitoare, dressinguri, livinguri, mobilier baie, mobilier magazin, rafturi si, in plus, ne place sa credem ca putem sa creem cele mai ingenioase modele de canapele.
 
Astfel, atat la sediul nostru de pe bld. Al. Lapsuneanu, nr. 80-82, zona Trocadero (vis-a-vis de BRD), cat si la domiciliul dumneavoastra, echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment cu cele mai noi solutii de design interior.

Cu respect,
echipa 3D Ambient Decor